Bursa Öğretmen Akademesi “Resim (Kara Kalem Çizim) Atölyesi” Etkinliği Yapıldı.

Bursa Öğretmen Akademesi “Resim (Kara Kalem Çizim) Atölyesi” Etkinliği.

Bakanlığımızın 2023 vizyon belgesinde yer alan hedefleri doğrultusunda öğretmenlerimizin, 21. Yüzyılda değişen dünya koşullarına daha hızlı uyum sağlamalarını, gelişen teknolojiye daha kolay adapte olmalarını, öğrencilerine yaşam boyu rehber olarak doğru karar vermelerine yardımcı olmalarını, kişisel ve mesleki gelişimlerine katkı sağlamaları amacıyla Müdürlüğümüz Ar-Ge Birimi bünyesinde Bursa Öğretmen Akademesi kurulmuş ve faaliyetlerine başlamıştır.

Ar-Ge Birimi bünyesinde yürütülen Bursa Öğretmen Akademisi faaliyetleri kapsamında ilimiz resmi okullarında görev yapan öğretmenlerin; gönüllülük esasıyla ve ders dışı vakitlerde iştirak edecekleri, kişisel ve mesleki gelişimlerini artırmaya yönelik her ay önceden belirlenen ve takvimi oluşturulan konularda uygulamalı atölye çalışmaları düzenlenmesi planlanmaktadır.

Bursa Öğretmen Akademesince 30.11.2018 tarihinde organize edilen  merkezimiz Görsel Sanatlar Öğretmeni Reyhani AKAN eğitmen olarak sunum yaptığı “Resim (Kara Kalem Çizim) Atölyesi” etkinliği düzenlemiştir.

Katılımcılar tarafından büyük ilgi ve beğeniyle izlenilen “Resim (Kara Kalem Çizim) Atölyesi” etkinliğifaydalı olmuş ve başarıyla sonuçlanmıştır. Görsel Sanatlar Öğretmeni Reyhani AKAN’a gösterdiği performans ve emeklerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz.

03-12-2018