Çekmeköy Belediyesi Prof. Dr. Necmettin Erbakan Uluslararası Bilim Olimpiyatları Araştırma Projesinde Türkiye Birincisi olduk.

Merkezimiz Biyoloji Öğretmeni Şenay UÇAR danışmanlığındaki öğrencimiz Ezgi BOZ´un hazırlamış olduğu "SAZAN BALIĞI (CYPRINUS CARPIO) PULLU DERİSİ İLE HAZIRLANAN SIVI ÖZÜTÜN PIHTILAŞMA ÜZERİNE OLAN ETKİSİNİN ARAŞTIRILMASI" adlı proje Çekmeköy Belediyesi Prof. Dr. Necmettin Erbakan Uluslararası Bilim Olimpiyatlarında TÜRKİYE BİRİNCİLİĞİ alarak kurumumuza büyük bir sevinç ve gurur yaşatmıştır. Projeyi hazırlayan öğrencimizi ve danışman öğretmenini bu büyük başarılarından ötürü tebrik eder ve öğrencilerimizin daha nice başarılı işlere imza atmalarını dileriz.

14-05-2018