MERKEZİMİZDE YAZ OKULU AÇILIYOR

Milli Eğitim Bakanlığımız öncülüğünde Türkiye'deki tüm BİLSEM'lerde Yaz Okulu açılması kapsamında BTSO Kamil Tolon Bilim ve Sanat Merkezi Müdürlüğümüzde de Yaz Okulu açılacaktır. Akıl Oyunları, Düşünme Eğitimi, Tasarım ve İnovasyon, Matematik Uygulamaları,Havacılık ve Uzay,Nanoteknoloji,Bilimsel Araştırma Teknikleri,Yeşil Kimya ve Moleküler Biyoloji ve Genetik olmak üzere 9 atölyemizde BİLSEM öğretmenlerimiz tarafından eğitim verilecektir. İlkokul, Ortaokul ve Lise kademelerindeki öğrencilerimiz başvuru yapabileceklerdir.

ŞARTLAR

1.Öğrenciler en fazla 2 atölye seçebilecektir.

2.Öğrenciler bir günde 2 saat atölye eğitimi alabileceklerdir.

3.Her kademe için ayrı ayrı gruplar oluşturulacaktır.

4.Grup oluşturulması için her kademeden açılacak gruplarda öğrenci sayısının en az 10 olması gerekmektedir. 10 sayısına ulaşılamayan gruplar açılamayacaktır.

5.Öğrenci başvuruları 25 Haziran-2 Temmuz 2022 tarihleri arasında merkezimize velinin bizzat gelmesiyle alınacaktır.

6.Öğrenci okulundan alacağı öğrenci belgesiyle kurumumuza gelecektir.

6.Yaz okulu öğrenci başvuru formu doldurulduktan sonra BTSO Kamil Tolon Bilim ve Sanat Merkezi Müdürlüğüne  teslim edilecektir.

7.Yaz Okuluna devam zorunludur. Her atölye için öğrenci devam takibi yapılacak ve yoklama alınacaktır.

8.Öğrencilerin merkezimize ulaşımından veliler sorumludur.

11.06.2022 2743

11-06-2022