TUBİTAK 49. LİSE ÖĞRENCİLERİ ARAŞTIRMA PROJELERİ BURSA BÖLGE YARIŞMASI 2018

Tubitak Lise Projeleri Yarışmasında merkezimizden Biyoloji Öğretmeni Şenay UÇAR´ın danışmanlığında, Ezgi BOZ ve Zeynep ÖZTÜRK´e ait projeler sergilenmeye layık görülmüştür.

12-15 Mart tarihleri arasında Ezgi BOZ´un "SAZAN BALIĞI (CYPRINUS CARPIO) PULLU DERİSİ İLE HAZIRLANAN SIVI ÖZÜTÜN PIHTILAŞMA ÜZERİNE OLAN ETKİSİNİN ARAŞTIRILMASI" ve Zeynep ÖZTÜRK´ün "SACCHAROMYCES CEREVISIAE (BİRA MAYASI) İLE PASLANMIŞ YÜZEYLERDEKİ PASIN TEMİZLENME ETKİSİNİN ARAŞTIRILMASI" adlı projeleri Uludağ Üniversitesi Mete Cengiz Konferans Salonunda sergilenecek olup tüm velilerimizi sergiye bekliyoruz.

BTSO Kamil Tolon Bilim ve Sanat Merkezi Ailesi olarak Danışman öğretmenimizi ve öğrencilerimizi kutlar, başarılarının devamını dileyip teşekkür ederiz.