BTSO Kamil Tolon Bilim ve Sanat Merkezi

Vizyon: Hedef kitlesindeki üstün yetenekli öğrencilerin kendi yeteneklerinin farkında olmalarını ve kapasitelerini geliştirerek gelecekte ülkesine ve bütün insanlığa faydalı bireyler olmalarını sağlamak

Misyon: Zeka, yaratıcılık, sanat, liderlik kapasiteleri ve özel akademik alanlarda yaşıtlarına göre yüksek performans gösterdiği konunun uzmanları tarafından belirlenen üstün yetenekli öğrencilere, üst düzeyde bir eğitim vermek.

Başarılar: Okul öncesi, İlköğretim ve Orta öğretim çağındaki üstün veya özel yetenekli öğrencilerin, bireysel yeteneklerinin farkında olmalarını ve kapasitelerini geliştirerek en üst düzeyde kullanmalarını sağlamak amacıyla açılan Bağımsız Özel Eğitim kurumudur.

Saatler: 08.50 - 20.10
Isınma: Doğalgaz Sistemi
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler: TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARI TEKNOFEST
Proje Çalışmaları: TÜBİTAK 2204-A Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri TÜBİTAK 2204-B Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: eTwinning Projeleri ERASMUS+ Key Action 1: Learning MobilityForIndividuals ÖĞRENME ANLAŞMASI (Learning Agreement) Projenin Adı : VIRTUAL CLASSROOMS FOR ACTUAL LEARNING Projenin Tarihi :01.01.2016-31.12.2016

Telefon - 0 224 216 05 11

WEB - https://bursabilsem.meb.k12.tr

Adres - Veysel Karani Mh. BTSO Eğitim Vadisi Sevgi Sk. No.4/11 Osmangazi / BURSA

Biyoloji Laboratuvarı :1
Öğretim Şekli :Tam Gün

Yerleşim Yeri - Atıcılar Semtinde Atlı Spor Kulübü ve Hipodrom´un altındadır. BTSO Eğitim Vadisi İçinde yer almaktadır.

Ulaşım Heykel, Doğu Garajı ve Santral Garajdan (Kent Meydanı) 39 numaralı otobüsler. Heykel´den 20 numaralı otobüsler. Santral Garaj (Kent Meydanı) Zafer - Atıcılar - Eğitim Vadisi Minibüsleri Kayhan´dan Eğitim Vadisi Dolmuşları Üniversiteden 43-D numaralı otobüsler.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl ve ilçe Merkezinde bulunmaktadır.