Kurum Adı : BTSO Kamil Tolon Bilim ve Sanat Merkezi
WEB Adresi : http://bursabilsem.meb.k12.tr
Adres : Veysel Karani Mh. BTSO Eğitim Vadisi Osmangazi / BURSA

VİZYON
Hedef kitlesindeki üstün yetenekli öğrencilerin kendi yeteneklerinin farkında olmalarını ve kapasitelerini geliştirerek gelecekte ülkesine ve bütün insanlığa faydalı bireyler olmalarını sağlamak

MİSYON
Zeka, yaratıcılık, sanat, liderlik kapasiteleri ve özel akademik alanlarda yaşıtlarına göre yüksek performans gösterdiği konunun uzmanları tarafından belirlenen üstün yetenekli öğrencilere, üst düzeyde bir eğitim vermek.

BAŞARILAR
Okul öncesi, İlköğretim ve Orta öğretim çağındaki üstün veya özel yetenekli öğrencilerin, bireysel yeteneklerinin farkında olmalarını ve kapasitelerini geliştirerek en üst düzeyde kullanmalarını sağlamak amacıyla açılan Bağımsız Özel Eğitim kurumudur.

Öğretmen Sayısı : 21
Rehber Öğretmen Sayısı : 0
Öğrenci Sayısı : 428
Öğretim Şekli : Tam Gün
Ders Başlama ve Bitiş Saati : 08.35 - 19.50
Derslik Sayısı : 22 Atölye-İşlik Sayısı : 1
Fen Laboratuarı Sayısı : 5 BT(Bilgisayar) Sınıfı Sayısı : 1
Resim Sınıfı Sayısı : 2 Müzik Sınıfı Sayısı : 2
Yabancı Dil : İnternet Bağlantısı : ADSL (4 Mbit)
Hazırlık Sınıfı : 0 Konferans Salonu : 1
Spor Salonu : 0 Yemekhane : 0
Misafirhane : 0 Kütüphane : 0
Kantin : 0 Revir : 0
Lojman Sayısı : 0
Lojman Bilgisi :
Isınma Şekli : Doğalgaz Sistemi

ULAŞIM BİLGİLERİ
İl ve İlçe Merkezine Uzaklık : İl ve ilçe Merkezinde bulunmaktadır.
Ulaşım : Heykel, Doğu Garajı ve Santral Garajdan (Kent Meydanı) 39 numaralı otobüsler. Heykel´den 20 numaralı otobüsler. Santral Garaj (Kent Meydanı) Zafer - Atıcılar - Eğitim Vadisi Minibüsleri Kayhan´dan Eğitim Vadisi Dolmuşları Üniversiteden 43-D numaralı otobüsler.
Servis Bilgisi :
Yerleşim Yeri Bilgisi : Atıcılar Semtinde Atlı Spor Kulübü ve Hipodrom´un altındadır. BTSO Eğitim Vadisi İçinde yer almaktadır.

Kontenjan Bilgileri :

OKULUN SOSYAL VE KÜLTÜREL ETKİNLİKLERİ
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikleri :
Proje Çalışmaları :
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : ERASMUS+ Key Action 1: Learning MobilityForIndividuals ÖĞRENME ANLAŞMASI (Learning Agreement) Projenin Adı : VIRTUAL CLASSROOMS FOR ACTUAL LEARNING Projenin Tarihi :01.01.2016-31.12.2016

DİĞER HUSUSLAR
: