BURSA / OSMANGAZİ - BTSO Kamil Tolon Bilim ve Sanat Merkezi

BTSO Kamil Tolon Bilim ve Sanat Merkezi

Veysel Karani Mh. BTSO Eğitim Vadisi Sevgi Sokak. No4/11 Osmangazi / BURSA
Vizyon
Hedef kitlesindeki üstün yetenekli öğrencilerin kendi yeteneklerinin farkında olmalarını ve kapasitelerini geliştirerek gelecekte ülkesine ve bütün insanlığa faydalı bireyler olmalarını sağlamak
Misyon
Zeka, yaratıcılık, sanat, liderlik kapasiteleri ve özel akademik alanlarda yaşıtlarına göre yüksek performans gösterdiği konunun uzmanları tarafından belirlenen üstün yetenekli öğrencilere, üst düzeyde bir eğitim vermek.
Başarılar
Okul öncesi, İlköğretim ve Orta öğretim çağındaki üstün veya özel yetenekli öğrencilerin, bireysel yeteneklerinin farkında olmalarını ve kapasitelerini geliştirerek en üst düzeyde kullanmalarını sağlamak amacıyla açılan Bağımsız Özel Eğitim kurumudur.
Fen Laboratuvarı :5
08.35 - 19.50
Doğalgaz Sistemi
ADSL (4 Mbit)
Ulaşım
Heykel, Doğu Garajı ve Santral Garajdan (Kent Meydanı) 39 numaralı otobüsler. Heykel´den 20 numaralı otobüsler. Santral Garaj (Kent Meydanı) Zafer - Atıcılar - Eğitim Vadisi Minibüsleri Kayhan´dan Eğitim Vadisi Dolmuşları Üniversiteden 43-D numaralı otobüsler.
Yerleşim Yeri
Atıcılar Semtinde Atlı Spor Kulübü ve Hipodrom´un altındadır. BTSO Eğitim Vadisi İçinde yer almaktadır.
İl ve ilçe Merkezinde bulunmaktadır.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
ERASMUS+ Key Action 1: Learning MobilityForIndividuals ÖĞRENME ANLAŞMASI (Learning Agreement) Projenin Adı : VIRTUAL CLASSROOMS FOR ACTUAL LEARNING Projenin Tarihi :01.01.2016-31.12.2016