BURSA / OSMANGAZİ - BTSO Kamil Tolon Bilim ve Sanat Merkezi

Mrt

EBA tarafından devam uzaktan eğitim fırsatları, özel yetenekli öğrencilere özel içerikle sunulmaktadır.

2019 2020 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2. DÖNEM ETKİNLİK PROGRAMI

Ekm

26.10.2019 CUMARTESİ GÜNÜ SAAT 12.00 KURUMUMUZ ÇOK AMAÇLI SALONUNDA OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURUL TOPLANTISI YAPILACAKTIR. KARAR EKTEKİ DOSYADADIR. VELİLERİMİZİN KATILMASI ÖNEMLE RİCA OLUNUR.

Ekm

2019 2020 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ATÖLYE PROGRAMI 15 EKİM 2019 TARİHİNDEN İTİBAREN BAŞLAMAKTADIR

Bilsem Sürecinde Merak Edilenler

Ağu

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılında Bilseme Kayıt Hakkı Kazanan Öğrencilerden Osmangazi, Yıldırım, Gürsu, Kestel, Gemlik, Orhangazi, İznik, İnegöl, Yenişehir  ilçelerinde Eğitim Öğretime Devam Edenler Kurumumuza başvuracaklardır.

Kayıtlar 13 Eylül 2019 Cuma günü sona ermektedir. Mağduriyet yaşanmaması için bu süre içinde velilerimizin merkezimize bizzat gelerek kayıtlarını yaptırmaları, kayıt için gelirken öğrencinin okuduğu okuldan alınan öğrenci belgesi, nüfus cüzdan fotokopisi ve sonuç belgesi çıktısı yanlarında getirmeleri gerekmektedir.

Ağu

2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ATÖLYE PROGRAMI