"Eğitimi Geliştiren" Öğretmen Şenay Uçar

Millî Eğitim Bakanlığı bünyesinde oluşturulan Öğretmeniz video kanalında Bakanlığımıza bağlı okul ve kurumlarda görev yapan öğretmenlerimizin yaptığı nitelikli çalışmalar, eğitim alanında ülkemizde ve dünyada öne çıkmış projeler, öğretmenlerimizin kendi anıları ve sanatçılarımızın hayatlarına dokunan öğretmenleri ile ilgili anıları yer almaktadır. Bu çalışmalarla; başta mesleğe yeni başlayan öğretmenler olmak üzere tüm öğretmenlerimize ilham vermek ve mesleğimize değer katmak amaçlanmakta, örnek başarı hikâyelerinin ve iyi örneklerin yaygınlaştırılması hedeflenmektedir.

Bu kapsamda 2023 yılında Bursa'da yılın öğretmeni seçilen, başarılarıyla ve çalışmalarıyla mesleğinin duayen ismi olan merkezimiz Biyoloji Öğretmeni Şenay Uçar “Eğitimi Geliştiren Öğretmenler” serisinde öğrencilerinin merak duygusunu nasıl desteklediğini ve sürdürülebilir kıldığını anlatıyor.

Bu güzel çalışmanın öznesi öğretmenimizi kutluyor nice başarılar diliyoruz.

26.04.2024 30