GÜNCEL SANAT DERGİSİ,KAYGUSUZ ABDAL ADINA AÇILAN 14. ÖYKÜ VE ŞİİR YARIŞMASINDAN MERKEZİMİZE ÖDÜL YAĞDI

Türk Dili ve Edebiyatı alanında öğretmenleri Halime Yıldız ile ÖYG programına devam eden öğrencilerimizin, edebiyat alanında gösterdikleri başarıyı kutluyoruz. Öykü ödüllerinin tamamını, şiir ödüllerinden de birini alan öğrencilerimiz, unutulmayacak bir başarıya imza attı.

ÖYKÜ ÖDÜLLERİ

Aybüke GÜN, BTSO Kamil Tolon Bilim ve Sanat Merkezi, Güzel Alanya Ödülü, Birincilik Ödülü.

Zeynep Cemre UYAN, BTSO Kamil Tolon Bilim ve Sanat Merkezi, Alanya Kale Ödülü, İkincilik Ödülü.

Asuman Serdar, BTSO Kamil Tolon Bilim ve Sanat Merkezi, Alara Ödülü, Üçüncülük Ödülü.

Emine Berra BARAŞ, BTSO Kamil Tolon Bilim ve Sanat Merkezi, Kızıl Kule Ödülü, Mansiyon.

Gülin Nur BAYDI, BTSO Kamil Tolon Bilim ve Sanat Merkezi, Güncel Sanat Özel Ödülü, Mansiyon.

ŞİİR ÖDÜLÜ

Fatma Zehra Karagöz, BTSO Kamil Tolon Bilim ve Sanat Merkezi, Alanya Kale Ödülü, İkincilik Ödülü.

Ödüller, 6 Mayıs 2024 tarihinde Alanya’da yapılacak olan törenle sahiplerine verilecek.

03.04.2024 40

03-04-202403-04-202403-04-202403-04-202403-04-2024