TÜBİTAK 2204-C VE 2204-D YARIŞMALARINDA FİNALE YÜKSELDİK.

BÜYÜK BAŞARI

17.03.2023 206

2204–D Lise Öğrencileri İklim Değişikliği Araştırma Projeleri Yarışması’nın amacı lise öğrencilerinin iklim değişikliği hakkında farkındalıklarını artırmak, ülkemizdeki doğal kaynakların sürdürülebilir şekilde kullanılması konusunda çalışmalar yapmasını teşvik etmek, bu konu hakkında toplum bilincini oluşturmak ve iklim değişikliğinin olumsuz etkilerine yönelik çözümler üretmelerini sağlamaktır.

2 projeyle finale yükseldik. Öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik eder, final yolunda başarılar dileriz.

17-03-2023

2204-C Lise Öğrencileri Kutup Araştırma Projeleri Yarışması’nın amacı, lise öğrenimine devam etmekte olan öğrencileri, Antarktika ve Arktik bölgelerde kutup bilimleri konusunda çalışmalar yapmaya teşvik etmek, kutup bilimleri alanında araştırmalar yapmaya yönlendirilen öğrencilerin bu alanda yapacakları nitelikli çalışmalarla ülkemizin gelecekte uluslararası bilimsel çevrelerde önde gelen ülkelerden biri haline gelmesine katkı sağlamaktır.

1 projeyle finale yükseldik. Öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik eder, final yolunda başarılar dileriz.

17-03-2023