Ulusal Steam Yarışmasında 3 Proje İle Finaldeyiz.

TÜBİTAK 4007 Manisa Bilim Şenliği kapsamında bilim ve teknoloji alanında geniş kitlelere ulaşmak amacıyla "Ulusal STEAM Yarışması" düzenlenmektedir. Bilime ve teknolojiye meraklı öğrencilerimiz için düzenlenen bu yarışmaya Türkiye'de öğrenim gören tüm lise ve üniversite öğrencilerinin katılımı mümkündür. Yarışmaya öğrenciler bireysel olarak katılabileceği gibi lise grubunda danışman rehberliğinde de katılım sağlayabilmekteler.

Danışman Öğretmenimiz Şenay UÇAR liderliğinde öğrencilerimiz Amine AKINCI,Ege Fırat ERDEM ve Kemal Alperen SÜNNETÇİ 11-14 Mayıs tarihlerinde Manisa Celal Bayar Üniversitesi'nde gerçekleştirilecek finallere katılmaya hak kazandılar.Danışman öğretmenimiz Şenay UÇAR ve öğrencilerimiz tebrik ediyor finallerde başarılar diliyoruz.

26.04.2022 679

Ulusal STEAM Yarışması Sonuçları
BAŞVURU ALANI PROJE ADI BAŞVURAN DANIŞMAN ADI İL

KÜRESEL SORUNLARA ÇÖZÜM