ZEKATHON TURNUVASI'NDA TÜRKİYE ÜÇÜNCÜSÜ OLDUK.

Turkcell Zeka Gücü projesi kapsamında düzenlenen Zekathon; Türkiye'de 150'yi aşan sayıdaki Bilim Sanat Merkezleri'nde (BİLSEM) okuyan öğrencilerin uzaktan eğitimine destek amacıyla Milli Eğitim Bakanlığı ile birlikte hazırlanan bir etkinliktir.

Zeka Gücü öğrencileri, yarışma kapsamında aldıkları eğitimden sonra geliştirdikleri sürdürülebilirlik ve çevre temalı projeleriyle 1 Eylül – 07 Kasım 2022 tarihleri arasında yarışmaya katılmışlardır.

Toplam 305 takım,164 proje ve 50 finalist proje arasından BTSO KAMİL TOLON MERKEZÎ PROJE ÖĞRENCİMİZ Harun Emre ÇELİK ve Nilüfer Zehra YILMAZ lise katagorisi de "Selyus Afet Arama Kurtarma Robotu" projesiyle Biyoloji Öğretmenimiz Şenay UÇAR danışmanlığında 3. olarak büyük bir başarıya imza atmıştır. 18 Ocak 2023′de düzenlenecek törenle ödüllerini alacaklar.Öğrencilerimizi ve danışman öğretmenimizi kutluyor başarılarının devamını diliyoruz.

11.01.2023 252

17-01-2023